Terug naar merken overzicht

Sinds het ontstaan van het Zwitserse merk in 1853 bewijzen horloges van Tissot dat technische ambacht en innovatie hand in hand gaan. Dankzij het gebruik van hoogtechnologische materialen en geavanceerde functies maakt Tissot vandaag deel uit van The Swatch Group, ’s werelds grootste uurwerkfabrikant.

Innovators by Tradition

Hoe Tissot een wereldmerk werd met verkooppunten in 160 landen? Door hun diepgewortelde respect voor horlogetradities en hun passie voor precisie én prestaties. Diezelfde kernwaarden bezorgden Tissot de rol van ‘official timekeeper’ voor onder meer FIBA, AFL en MotoGP™. Maar wat Tissot horloges vooral kenmerkt, is hun engagement om premium kwaliteit toegankelijk te maken.

Puur Tissot

Tissot heeft een uitgebreid gamma van sportieve horloges voor dames en heren met belangrijke lijnen als Touch Collection, T-Classic, T-sport en T-Trend.

De Touch lijn herbergt een collectie van horloges met touchscreen. Die bracht Tissot al in 1999 op de markt, toen ook de allereerste smartphones het licht zagen. Bij de T-Classic vind je mechanische horloges en bij de T-Sport dan weer precieze en eigentijdse sportuurwerken, zoals de Quickster.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

of