Onze Winkel

Geschiedenis

Juwelier Degeneffe is een toonaangevende juwelierszaak in en ver buiten Sint-Truiden en werd opgericht in 1950 door de inmiddels overleden Marcel Degeneffe. Vandaag, 66 jaar later zetten de twee dochters Dunja & Marcia de zaak verder. Ook Alexander, de zoon van Marcia en ondertussen 3de generatie is actief in de familie zaak.

vertrouwen

De familie Degeneffe staat voor veel passie en expertise ten dienste van haar klanten. Hun ervaring en professionalisme uit zich in een ongeëvenaarde service en een persoonlijk aankoopadvies in het volste vertrouwen en op maat van de klant.

Kwaliteit, vertrouwen & service

Alles wat Juwelier Degeneffe onderneemt, gebeurt immers met het oog op het belang van de klant, zodat u vele jaren nadien ook maximaal van uw aankoop en onze uitstekende service kan genieten. Het is dan ook niet toevallig dat vele families reeds generaties lang voor Juwelier Degeneffe kiezen.

Service

SERVICE HORLOGES & JUWELEN

Juwelier Degeneffe staat bekend om zijn uitmuntende service en dat willen we zo houden, door ons uiterste best te doen voor elke klant.

Dat betekent voor ons niet alleen deskundige advies bij de keuze van uw juweel of uurwerk. Maar ook een uitstekende dienst na verkoop: aanpassingen en herstellingen worden altijd zo snel als mogelijk uitgevoerd. Ook voor al uw herstellingen en transformaties kan u bij Juwelier Degeneffe terecht.

Voor uurwerken geldt er een waarborg van twee jaar na aankoop.

Herstellen van uurwerken

Voor de herstelling van uw uurwerk buiten de waarborgcondities kan u bij Juwelier Degeneffe terecht. Ook voor merken die we niet in collectie hebben. Onze uurwerkmaker heeft jaren voor de grootste producent ter wereld van Zwitserse uurwerken gewerkt namelijk: The Swatch group. Hij is gediplomeerd, volgt vaak bijscholingen bij gerenommeerde merken en voert de herstelling van uw uurwerk uit met de grootste zorg.

De meeste herstellingen kan hij in ons eigen atelier uitvoeren. Andere zaken moet de uurwerkfabrikant zelf doen (onder andere uurwerken die zich nog in de waarborgperiode bevinden) of uurwerken waarvan de fabrikant geen onderdelen ter onzer beschikking stelt.

Onderhoud & herstelling van juwelen

Juwelier Degeneffe beschikt over 2 gediplomeerde goudsmeden die zich over uw juwelen bekommeren. Zij voeren met de nodige zorg de herstelling van uw juweel uit. Herstellen, vergoten verkleinen,...transformeren tot een nieuw & hedendaags juweel. ALLES IS MOGELIJK.

Ook voor het "opfrissen" van uw juwelen kan u bij juwelier Degeneffe terecht. Hou er rekening mee dat goud een zacht metaal is en na een tijd de sporen zal vertonen van het dragen. Wanneer geel goud mat wordt en wit goud een gele schijn krijgt, is het tijd voor een professioneel onderhoud, waarbij uw sieraad wordt gepolierd en/of opnieuw gerhodieerd. U kan uw juwelen ook steeds binnenbrengen voor een ultrasone reiniging zodat ze nadien er weer als nieuw uitzien.

oorgaatjes prikken

Juwelier Degeneffe heeft ruime keuze aan eerste oorbelletjes in chirurgisch, anti allergisch staal. Oorbelletjes worden geplaatst vanaf de leeftijd van 3 jaar. Daarbij wordt uiteraard aan alle hygiënische normen voldaan en worden instructies voor thuis meegegeven. De oorbelletjes worden steeds gelijktijdig links en rechts geplaatst (met 2 personen tegelijk). Om oorbelletjes te laten plaatsen bij uw kind, heeft u geen afspraak nodig wij zijn steeds met genoeg vakbekwame mensen aanwezig om dit te doen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

of